Nieuws voor leden


 

Welkom aan nieuwe leden

OV Aalburg verwelkomt GJK Techniek BV uit Veen als nieuw lid. Welkom Pim! Onderstaand een korte schets van het bedrijf ...
= Industriële reiniging onderhoud en verhuur
GJK Techniek verzocht het onderhoud, keuring en het verhelpen van kleine storingen van kleine HD skits tot en met de grote drukvacuümwagens. Daarnaast heeft men een groot assortiment aan hogedruktrailers en toebehoren beschikbaar, ook voor de verhuur.
= Onderhoud en reparatie
Snel, goed en professioneel onderhoud aan reinigingsmachines voert GJK graag voor zijn klanten uit. Moet de machine gekeurd of gerepareerd worden? Ook dat doet GJK Techniek. Het bedrijf zorgt er op een vakkundige manier voor dat klanten zo snel mogelijk verder kunnen met hun werkzaamheden.


Ondernemersvereniging Aalburg verwelkomt weer drie nieuwe leden:

- Perry Vlot (Perry’s Vleesproducten)
- Marjo van Raaij (Camping De Speeltol)
- Huibert & Ageeth Bax (Vleesboerderij d'Ulven)

Bij de leden werd inmiddels een heerlijke taart bezorgd als smaakvol welkom!!


Winnaars Fietstocht Aalburg Rond 2022 bekendDe prijswinnaars kwamen dit keer uit Wijk en Aalburg, Genderen en Hank.

De hoofdprijs van 250 euro in waardebonnen ging naar Annie Vos. De overigen wonnen een waardebon van 25 euro, ook te besteden bij de deelnemende winkeliers.

Iedereen dank voor de organisatie, het meedoen en de winnaars ook vanaf deze plek nogmaals gefeliciteerd!
 
Bij de foto
(vlnr) Gerrit Vos, Rien den Dekker, Gerrie Jespers, voorzitter Ciel Vos en Annie Vos. Leonie Brouwers uit Genderen ontbreekt op de foto. Zij kreeg op een ander moment haar prijs.

 Brandbrief OVA-bestuur aan college gemeente Altena 

Veel middenstanders (winkeliers, horeca, kappers, sportscholen etc.) hebben het in deze lockdown zeer zwaar. Financieel. Emotioneel. Bovendien wordt een verlenging van de lockdown (nog) niet uitgesloten. Het bestuur van OVA stuurde daarom een brandbrief naar het college van de gemeente Altena.

KLIK hier ... (12-01-2022)

 


Maatregelen verruimd per 19 mei #Covid19

Stap voor stap kan steeds meer. Als de ziekenhuiscijfers het toelaten, zetten we op 19 mei de tweede stap van het openingsplan en gaan onder andere dierenparken, openluchtmusea en sportscholen open.

Meer informatie en voorwaarden: KLIK hier.


Het kabinet heeft besloten dat de 1e stap in het openingsplan op 28 april wordt gezet. De volgende maatregelen worden daarin versoepeld.

LINK naar site overheid.


Uitwerking richtlijn Click & Collect! d.d. 9-02-2021

Vanaf woensdag 10 februari kunnen winkels, die door corona gesloten zijn, klanten bedienen via Click & Collect. Dat heeft het Kabinet op 2 februari bekend gemaakt. De algemene regels zijn terug te vinden op de website van de Rijksoverheid, maar kortgezegd komt het neer op: de klant besteld vooraf en haalt op een afgesproken moment zijn bestelling bij de winkel af. Bestellen kan via telefoon, whats app, mail of webshop: ophalen gaat op afspraak in de winkel.


Voor dat laatste punt zijn de landelijke richtlijnen duidelijk: het afhaalpunt moet buiten de winkel zijn! Echter kan het begrip ‘buiten’ op verschillende manieren geïnterpreteerd worden en moet lokaal uitgewerkt worden. Daarbij hebben we overlegd met omliggende gemeenten en de Veiligheidsregio Midden & West-Brabant om een eenduidige lijn te trekken in de regio en gekeken hoe winkeliers dit zo makkelijk mogelijk kunnen organiseren.

 

De volledige richtlijn vindt u HIER


 

'Samen sterker in Altena.'

Nu de fysieke winkel gesloten is, zijn veel ondernemers een extra service gestart: bestellen / afhalen / bezorgen. Offline, online, telefonisch, of via Whats App. Een extra verkoopkanaal in lastige tijden.

B2B-platform Ondernemend Altena biedt aan om juist deze diensten online voor het voetlicht te halen.

 

Veel consumenten kennen de extra/nieuwe dienst nog niet. Ondernemend Altena laat weten: '"Valt u als ondernemer in Altena ook noodgedwongen in de categorie niet-essentiële (gesloten) winkels met genoemde diensten en u wilt hier een online vermelding van, stuur dan een e-mail naar info@ondernemendaltena.nl met bedrijfsnaam, soort winkel/bedrijf en internetadres (url)."

 

Onder meer op Woudrichem.Net en social media krijgen betreffende ondernemers een plek

B2B-platform Ondernemend Altena wil deze ondernemers zo een sympathiek steuntje in de rug geven.

 

OV Aalburg op zijn beurt, attendeert zijn leden graag op deze mogelijkheden.

 


Jaarvergadering OVA voorjaar 2020 gaat NIET door!

  • Lees HIER meer...! 
  • Ondernemers en organisaties kunnen rekenen op Altena: KLIK HIER.
  • 36e editie Fietstocht Aalburg Rond gaat dit jaar NIET door.
     

Nieuwsbrief gemeente Altena

De gemeente Altena stuurt een Nieuwsbrief aan alle ondermers in het Land van Heusden en Altena met wetenswaardigheden rond het coronavirus en de effecten daarvan als ook de support voor ondernemers in deze spannende tijd. -> LEES hem HIER!

UPDATE - Tweede Corona Nieuwsbrief gemeente Altena -> KLIK hier 

Extra openstelling voor winkels mogelijk tijdens Hemelvaart en Tweede Pinksterdag

 


Nieuwe leden OV Aalburg

Opnieuw begroet OV Aalburg weer twee nieuwe leden! Proeflokaal Den Dijk uit Wijk en Aalburg en Sober & Stoer Lifestijl & Decoratie ook uit Wijk en Aalburg.

 


OV Aalburg mag als nieuwe leden welkom heten Buffelgaard Verschure uit Wijk en Aalburg, Je KANS uit Veen en Fabian van Horssen (Spar) uit Genderen. Welkom!


OV Aalburg heet (vlnr) Johan de Fijter (Defas BV uit Veen), Marlies van Geloven (Administratiekantoor C. van Geloven uit Drongelen) en Jacco Vos (Bouwkundig Adviesbureau Jacco Vos uit Veen) van harte welkom als lid.

 35e editie Fietstocht Aalburg Rond 2019: een zonnig succes!


 

Nieuwe leden OV Aalburg: Welkom!

OV Aalburg heet Arie Bouman Tuinplanten uit Wijk en Aalburg en Van Rijswijk Auto's uit Veen van harte welkom als nieuw lid. Zij ontvingen inmiddels een bloemetje ...

 

Geslaagde jaarvergadering OV Aalburg bij
PT Creations in Wijk en Aalburg

  • Lees HIER meer over het zinvolle ledenevent 2019 ... 

 

Netwerken in Altena

ALTENA - Open Coffee Altena is altijd weer een boeiende sessie.  Die bijeenkomst biedt mogelijkheden voor het leggen van nieuwe contacten, interessante ontmoetingen, het delen of verwerven van kennis, ervaring of inzichten. Combineer dat alles met een X-gunfactor en na een Coffee-ontmoeting kunnen er - onverwachte - mooie zaken ontstaan.

Coffee SPOT
Het businessnetwerk dat Coffee als brandstof heeft, biedt dit keer opnieuw interessante pitches op de (rode) Coffee Stip. Ook nu weer de mogelijkheid voor een Coffee SPOT aan de gele koffietafel. Speciaal voor nieuwkomers.

Bedrijvig
Interessant is ook de samenwerking van Open Coffee Altena met Bedrijvig Heusden & Altena, het B2B-magazine in deze regio. Hierdoor kunnen de leden voor een scherp tarief communiceren in het blad voor ondernemers.
Media-adviseur in dezen is Frans van der Wiel (06-51580021).

UPDATE = Open Coffee Altena is vanwege Corona uitgesteld. =


 

Heeft u nieuws voor de leden van OV Aalburg?

Stuur dan even een mail naar onze secretaris: secretaris@ov-aalburg.nl

 

 

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2022 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®