Nieuws voor leden

 


Nieuwe leden OV Aalburg

OV Aalburg heet (vlnr) Johan de Fijter (Defas BV uit Veen), Marlies van Geloven (Administratiekantoor C. van Geloven uit Drongelen) en Jacco Vos (Bouwkundig Adviesbureau Jacco Vos uit Veen) van harte welkom als lid.

 

 

Succesvolle brainstormsessie Ondernemershuis Altena

Maandag 3 juni jl. kwamen de besturen van verschillende ondernemersverenigingen uit Altena bij elkaar om te brainstormen over de invulling van de thema’s van Ondernemershuis Altena. De brainstormsessie werd georganiseerd op initiatief van Bedrijvenkring Altena en de demeente Altena. Ook Samenwerkend Altena (gevormd door BKA, Ondernemend Altena, Stichting Altena Kennispoort, WMI en versterkt door OV Aalburg) ondersteunt het icoonproject vanuit een adviserende rol.

Na afloop waren alle deelnemers enthousiast over de besproken onderwerpen en de weg die er met het Ondernemershuis wordt ingeslagen!

Doel Ondernemershuis Altena
Door on -en offline samen te werken aan verschillende thema’s, hebben we als ondernemers in de nieuwe gemeente Altena meer slagkracht om deze te adresseren bij gemeente of andere instanties. Het Ondernemershuis fungeert dan als gezamenlijke spreekbuis. Het Ondernemershuis is ook bedoeld voor het delen van kennis en informatie tussen overheid, onderwijs en bedrijfsleven.

Thema’s
Op het online platform worden de ‘kamers’ van het ondernemershuis gevuld met thema’s zoals duurzaamheid, bereikbaarheid & mobiliteit, promotie en arbeidsmarkt.

Offline gaan we met elkaar en de gemeente in gesprek over thema’s zoals huisvesting van arbeidsmigranten, het proces van vergunningen en de energietransitie.

Vanuit de verschillende verenigingen sluiten bestuurders aan in het overleg om het Ondernemershuis vorm te geven.

Planning
Als alles volgens planning verloopt dan wordt het online platform van het Ondernemershuis eind dit jaar gelanceerd. Op weg daar naartoe gaan we over de verschillende andere thema’s al met elkaar in gesprek.

Wil je meer weten over het Ondernemershuis Altena? Of invulling geven aan een van de thema’s? Laat het ons dan weten via info@bka-altena.nl.

 

35e editie Fietstocht Aalburg Rond 2019: een zonnig succes!

 

Nieuwe leden OV Aalburg: Welkom!

OV Aalburg heet Arie Bouman Tuinplanten uit Wijk en Aalburg en Van Rijswijk Auto's uit Veen van harte welkom als nieuw lid. Zij ontvingen inmiddels een bloemetje ...

 

Geslaagde jaarvergadering OV Aalburg bij
PT Creations in Wijk en Aalburg

  • Lees HIER meer over het zinvolle ledenevent 2019 ... 

 

Netwerken in Altena

ALTENA - Open Coffee Altena is altijd weer een boeiende sessie.  Die bijeenkomst biedt mogelijkheden voor het leggen van nieuwe contacten, interessante ontmoetingen, het delen of verwerven van kennis, ervaring of inzichten. Combineer dat alles met een X-gunfactor en na een Coffee-ontmoeting kunnen er - onverwachte - mooie zaken ontstaan.

Coffee SPOT
Het businessnetwerk dat Coffee als brandstof heeft, biedt dit keer opnieuw interessante pitches op de (rode) Coffee Stip. Ook nu weer de mogelijkheid voor een Coffee SPOT aan de gele koffietafel. Speciaal voor nieuwkomers.

Bedrijvig
Interessant is ook de samenwerking van Open Coffee Altena met Bedrijvig Heusden & Altena, het B2B-magazine in deze regio. Hierdoor kunnen de leden voor een scherp tarief communiceren in het blad voor ondernemers.
Media-adviseur in dezen is Frans van der Wiel (06-51580021).

De eerstvolgende is Open Coffee Altena is op 26-09 a.s. in Almkerk,. De Espresso XL komt van Rabobank Altena-Bommelerwaard. Info/aanmelden via www.OndernemendAltena.nl


 

Heeft u nieuws voor de leden van OV Aalburg?

Stuur dan even een mail naar onze secretaris: secretaris@ov-aalburg.nl

 

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2019 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®