Nieuws voor leden

 


Binnenkort meer nieuws over de decemberactie 2018...!

 


Welkom nieuwe leden! 

Bestuurslid Ineke van 't Noordende verwelkomde, namens OV Aalburg, onlangs 4 nieuwe bedrijven met een bloemetje: Anita's Fashion, Kinderboetiek Lola & Luca, Bakkerij Van Horssen, Jáco's Eeterij & Friture, allen gevestigd aan de Markt in Wijk en Aalburg. 

 


Netwerken op 13-12-2018 in Sleeuwijk

SLEEUWIJK - Open Coffee Altena 35.0 wordt ongetwijfeld weer een boeiende sessie. De laatste meeting was bij Oerlemans Plastics in Genderen. Ook die bijeenkomst bood mogelijkheden voor het leggen van nieuwe contacten, interessante ontmoetingen, het delen of verwerven van kennis, ervaring of inzichten. Combineer dat alles met een X-gunfactor en na een Coffee-ontmoeting kunnen er - onverwachte - mooie zaken ontstaan.

Coffee SPOT
Het businessnetwerk dat Coffee als brandstof heeft, biedt dit keer opnieuw interessante pitches op de (rode) Coffee Stip. Ook nu weer de mogelijkheid voor een Coffee SPOT aan de gele koffietafel. Speciaal voor nieuwkomers.

Bedrijvig
Interessant is ook de samenwerking van Open Coffee Altena met Bedrijvig Heusden & Altena, het B2B-magazine in deze regio. Hierdoor kunnen de leden voor een scherp tarief communiceren in het blad voor ondernemers.
Media-adviseur in dezen is Frans van der Wiel (06-51580021).

Waar op 13-12-2018?
Het ondernemersnetwerk in de maand december 2018 is bij Installatiebedrijf Aquarius in Sleeuwijk. Van 
09:30 uur - 11:00 uur. Aanmelden voor deze meeting kan via www.ondernemendaltena.nl of via info@ondernemendaltena.nl.
 


 

Heeft u nieuws voor de leden van OV Aalburg?

Stuur dan even een mail naar onze secretaris: secretaris@ov-aalburg.nl

 

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2019 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®