Nieuws voor leden

 • Vrijdag en zaterdag 01 & 02 september 2017

Streekdagen Meeuwen / OVA Netwerkborrel - Hét Streekevent dat zijn bestaansrecht al meer dan bewezen heeft. De Streekdagen staan al jaren garant als publiekstrekker.

Op vrijdagavond 1-9 is er weer een speciale netwerkborrel voor OVA-leden. Het bestuur nodigt alle leden van harte uit deze avond aanwezig te zijn. Netwerken in de 'stoere' ambiance van Streekdagen Meeuwen 2017! Daar komt u toch voor..?

Laat ons weten dat u er bij bent... Van harte welkom!

 

 • BizAwards Altena 2017 op 23 november op Fort Altena

  Ondernemerschap zichtbaar maken én waarderen. Dat is wat BizAwards Altena 2017 nastreeft. U kunt meedoen én er op 23-11 bij zijn! Save the date!
  Nomineer uw favoriete ondernemers en/of starter voor de BizAwards Altena 2017. De awards worden uitgereikt op een bijzondere avond op Fort Altena. 

  Nomineren en meer info via www.ondernemendaltena.nl/bizawards 

  Wie EXPOSURE wil rond dit unieke, regionale event, B2B-platform Ondernemend Altena heeft aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld. U leest daar alles over in de speciale brochure.

  DOWNLOAD hier uw (PDF) brochure (LowRes). Wilt u liever de papieren versie? Stuur dan een mailtje naar info@OndernemendAltena.nl

  


 

 • Netwerken op 14-09-2017 in Dussen

DUSSEN - Open Coffee Altena 30.0 wordt ongetwijfeld weer een boeiende sessie. De laatste meeting was bij de gemeente Werkendam. Ook die bijeenkomst bood mogelijkheden voor het leggen van nieuwe contacten, interessante ontmoetingen, het delen of verwerven van kennis, ervaring of inzichten. Combineer dat alles met een X-gunfactor en na een Coffee-ontmoeting kunnen er - onverwachte - mooie zaken ontstaan.

Coffee SPOT
Het businessnetwerk dat Coffee als brandstof heeft, biedt dit keer opnieuw interessante pitches op de (rode) Coffee Stip. Ook nu weer de mogelijkheid voor een Coffee SPOT aan de gele koffietafel. Speciaal voor nieuwkomers.

Bedrijvig
Interessant is ook de samenwerking van Open Coffee Altena met Bedrijvig Heusden & Altena, het B2B-magazine in deze regio. Hierdoor kunnen de leden voor een scherp tarief communiceren in het blad voor ondernemers.
Media-adviseur in dezen is Peter Vos (06-51490382).

Waar op 14-09-2017?
Het ondernemersnetwerk in de maand september 2017 is bij Pruysen Parket  in Dussen.Van 
09:30 uur - 11:00 uur. Aanmelden voor deze meeting kan via www.ondernemendaltena.nl of via info@ondernemendaltena.nl.
 


 

Heeft u nieuws voor de leden van OV Aalburg?

Stuur dan even een mail naar onze secretaris: secretaris@ov-aalburg.nl

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2017 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®