Nieuws voor leden
----------------------------------------

Nieuwjaarsborrel 19-01-2023

Onze Nieuwjaarsborrel is niet zomaar een evenement; het is een gelegenheid om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar vol ambitie te verwelkomen. Hier kun je:


* Netwerken met gelijkgestemde ondernemers.
* Terugblikken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en vooruitkijken naar toekomstige doelen.
* Genieten van heerlijke hapjes en drankjes in goed gezelschap.


We weten dat jouw agenda al druk is, maar we willen graag dat je deze speciale avond met ons deelt. Zet alsjeblieft de datum in je agenda en blijf op de hoogte van verdere updates en details.
We kijken ernaar uit om het nieuwe jaar met jou te beginnen en te proosten op een jaar vol groei en succes.


In December ontvang je meer informatie over het evenement, maar voor nu, vergeet niet om 19 Januari te reserveren voor onze Nieuwjaarsborrel.


-----------------------------------------

Algemene Ledenvergadering en Fietstocht 2024

De voorbereidingen voor de ALV en de traditionele fietstocht Aalburg Rond 2024 zijn achter de schermen alweer gestart. Nog niet alles is helder, de data zijn al wel bekend. Schrijf je mee?

  • ALV woensdag 28 februari 2024. De locatie volgt nog.
  • Fietstocht Aalburg Rond zaterdag 8 juni 2024.

Verdere info volgt. 

-----------------------------------------

Nieuwsbrief Ondernemershuis

Het Ondernemerhuis heeft voor oktober een 'verse' Nieuwsbrief uitgegeven.
Deze is te lezen via DEZE LINK.

 

 


 

Welkom aan nieuwe leden

 


OV Aalburg heet Op 't Hof van harte welkom als nieuw lid! De taart is al bezorgd.

Op ’t Hof is al meer dan 20 jaar dé specialist in gereedschap, techniek en veiligheid in de buurt. Je vindt bij de technische groothandels in Veen en Nederhemert (maar ook in Urk en Wolvega) een ruim assortiment materialen op het gebied van bouw, industrie en techniek. Alles tegen scherpe prijzen.

www.opthofbv.nl

OV Aalburg heet Het Hoefhuys van harte welkom als nieuw lid!

Casper en Eline van de Wetering maken in Genderen in hun kaasmakerij ambachtelijke Boerenkaas.
"Boerenkaas wordt uitsluitend gemaakt van rauwe melk. Onze dames lopen van februari tot november buiten mits dit mogelijk is gezien de weersomstandigheden. Wij verkopen onze kaas ook aan lokale ondernemers in Brabant die bij ons passen. Wij hebben een winkeltje aan huis waar wij nog meer dan alleen kaas verkopen. Vlees van eigen vleesvee wat wij nog speciaal aanhouden. Zuivel, eieren, groente, fruit, nootjes, en allerlei andere heerlijke delicatessen!"

Hoefstraat 39, Genderen
+31 6 83046435
info@hoefhuys.nl

 OV Aalburg verwelkomde Elté Metaalbewerking B.V. uit Veen als nieuw lid. Dat ging gepaard met taart. Welkom Thijs Van Rijswijk.

 

Elté Metaalbewerking groeide in de loop der jaren uit tot een begrip op het gebied van het vervaardigen en monteren van klein constructiewerk en machinebouw, in zowel staal als roestvast staal. Betrouwbaarheid, degelijkheid en vakmanschap zijn de pijlers. 

 

 

Elté Metaalbewerking beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats en een modern machinepark waar medewerkers garant staan voor kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap. Gegunde opdrachten, bijvoorbeeld specialistische machines, ontwerpt en tekent Elté Metaalbewerking in eigen beheer.

 

www.eltemetaal.nl

 

Elté Metaalbewerking  

Bagijnhof 53

4264 AZ Veen


OV Aalburg verwelkomt GJK Techniek BV uit Veen als nieuw lid. Welkom Pim!
Onderstaand een korte schets van het bedrijf ...

 

= Industriële reiniging onderhoud en verhuur

GJK Techniek verzocht het onderhoud, keuring en het verhelpen van kleine storingen van kleine HD skits tot en met de grote drukvacuümwagens. Daarnaast heeft men een groot assortiment aan hogedruktrailers en toebehoren beschikbaar, ook voor de verhuur.

 

= Onderhoud en reparatie

Snel, goed en professioneel onderhoud aan reinigingsmachines voert GJK graag voor zijn klanten uit. Moet de machine gekeurd of gerepareerd worden? Ook dat doet GJK Techniek. Het bedrijf zorgt er op een vakkundige manier voor dat klanten zo snel mogelijk verder kunnen met hun werkzaamheden.

 

www.gjktechniek.com


Ondernemersvereniging Aalburg verwelkomt weer drie nieuwe leden:

- Perry Vlot (Perry’s Vleesproducten)
- Marjo van Raaij (Camping De Speeltol)
- Huibert & Ageeth Bax (Vleesboerderij d'Ulven)

Bij de leden werd inmiddels een heerlijke taart bezorgd als smaakvol welkom!!


Winnaars Fietstocht Aalburg Rond 2022 bekendDe prijswinnaars kwamen dit keer uit Wijk en Aalburg, Genderen en Hank.

De hoofdprijs van 250 euro in waardebonnen ging naar Annie Vos. De overigen wonnen een waardebon van 25 euro, ook te besteden bij de deelnemende winkeliers.

Iedereen dank voor de organisatie, het meedoen en de winnaars ook vanaf deze plek nogmaals gefeliciteerd!
 
Bij de foto
(vlnr) Gerrit Vos, Rien den Dekker, Gerrie Jespers, voorzitter Ciel Vos en Annie Vos. Leonie Brouwers uit Genderen ontbreekt op de foto. Zij kreeg op een ander moment haar prijs.

 Brandbrief OVA-bestuur aan college gemeente Altena 

Veel middenstanders (winkeliers, horeca, kappers, sportscholen etc.) hebben het in deze lockdown zeer zwaar. Financieel. Emotioneel. Bovendien wordt een verlenging van de lockdown (nog) niet uitgesloten. Het bestuur van OVA stuurde daarom een brandbrief naar het college van de gemeente Altena.

KLIK hier ... (12-01-2022)

 


Maatregelen verruimd per 19 mei #Covid19

Stap voor stap kan steeds meer. Als de ziekenhuiscijfers het toelaten, zetten we op 19 mei de tweede stap van het openingsplan en gaan onder andere dierenparken, openluchtmusea en sportscholen open.

Meer informatie en voorwaarden: KLIK hier.


Het kabinet heeft besloten dat de 1e stap in het openingsplan op 28 april wordt gezet. De volgende maatregelen worden daarin versoepeld.

LINK naar site overheid.


Uitwerking richtlijn Click & Collect! d.d. 9-02-2021

Vanaf woensdag 10 februari kunnen winkels, die door corona gesloten zijn, klanten bedienen via Click & Collect. Dat heeft het Kabinet op 2 februari bekend gemaakt. De algemene regels zijn terug te vinden op de website van de Rijksoverheid, maar kortgezegd komt het neer op: de klant besteld vooraf en haalt op een afgesproken moment zijn bestelling bij de winkel af. Bestellen kan via telefoon, whats app, mail of webshop: ophalen gaat op afspraak in de winkel.


Voor dat laatste punt zijn de landelijke richtlijnen duidelijk: het afhaalpunt moet buiten de winkel zijn! Echter kan het begrip ‘buiten’ op verschillende manieren geïnterpreteerd worden en moet lokaal uitgewerkt worden. Daarbij hebben we overlegd met omliggende gemeenten en de Veiligheidsregio Midden & West-Brabant om een eenduidige lijn te trekken in de regio en gekeken hoe winkeliers dit zo makkelijk mogelijk kunnen organiseren.

 

De volledige richtlijn vindt u HIER


 

'Samen sterker in Altena.'

Nu de fysieke winkel gesloten is, zijn veel ondernemers een extra service gestart: bestellen / afhalen / bezorgen. Offline, online, telefonisch, of via Whats App. Een extra verkoopkanaal in lastige tijden.

B2B-platform Ondernemend Altena biedt aan om juist deze diensten online voor het voetlicht te halen.

 

Veel consumenten kennen de extra/nieuwe dienst nog niet. Ondernemend Altena laat weten: '"Valt u als ondernemer in Altena ook noodgedwongen in de categorie niet-essentiële (gesloten) winkels met genoemde diensten en u wilt hier een online vermelding van, stuur dan een e-mail naar info@ondernemendaltena.nl met bedrijfsnaam, soort winkel/bedrijf en internetadres (url)."

 

Onder meer op Woudrichem.Net en social media krijgen betreffende ondernemers een plek

B2B-platform Ondernemend Altena wil deze ondernemers zo een sympathiek steuntje in de rug geven.

 

OV Aalburg op zijn beurt, attendeert zijn leden graag op deze mogelijkheden.

 


Jaarvergadering OVA voorjaar 2020 gaat NIET door!

  • Lees HIER meer...! 
  • Ondernemers en organisaties kunnen rekenen op Altena: KLIK HIER.
  • 36e editie Fietstocht Aalburg Rond gaat dit jaar NIET door.
     

Nieuwsbrief gemeente Altena

De gemeente Altena stuurt een Nieuwsbrief aan alle ondermers in het Land van Heusden en Altena met wetenswaardigheden rond het coronavirus en de effecten daarvan als ook de support voor ondernemers in deze spannende tijd. -> LEES hem HIER!

UPDATE - Tweede Corona Nieuwsbrief gemeente Altena -> KLIK hier 

Extra openstelling voor winkels mogelijk tijdens Hemelvaart en Tweede Pinksterdag

 


Nieuwe leden OV Aalburg

Opnieuw begroet OV Aalburg weer twee nieuwe leden! Proeflokaal Den Dijk uit Wijk en Aalburg en Sober & Stoer Lifestijl & Decoratie ook uit Wijk en Aalburg.

 


OV Aalburg mag als nieuwe leden welkom heten Buffelgaard Verschure uit Wijk en Aalburg, Je KANS uit Veen en Fabian van Horssen (Spar) uit Genderen. Welkom!


OV Aalburg heet (vlnr) Johan de Fijter (Defas BV uit Veen), Marlies van Geloven (Administratiekantoor C. van Geloven uit Drongelen) en Jacco Vos (Bouwkundig Adviesbureau Jacco Vos uit Veen) van harte welkom als lid.

 35e editie Fietstocht Aalburg Rond 2019: een zonnig succes!


 

Nieuwe leden OV Aalburg: Welkom!

OV Aalburg heet Arie Bouman Tuinplanten uit Wijk en Aalburg en Van Rijswijk Auto's uit Veen van harte welkom als nieuw lid. Zij ontvingen inmiddels een bloemetje ...

 


 

Heeft u nieuws voor de leden van OV Aalburg?

Stuur dan even een mail naar onze secretaris: secretaris@ov-aalburg.nl

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2023 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®