Nieuws voor leden

Feestelijke Eindejaarsactie

Ook dit jaar organiseert OV Aalburg een leuke aktie voor de consumenten die in Aalburg komen shoppen. U kunt als ondernemer weer meedoen met deze feestelijke eindejaarsaktie.

Hoe werkt het?
Het thema  tijdens de feestelijke eindejaarsaktie is Shop en Win. U kunt tussen 20 november en 16 december kanskaarten meegeven aan de consumenten. Deze krijgt een kanskaart bij een minimale besteding van 10 euro. Met deze kanskaart dingt de consument mee naar grote geldbedragen met als hoofdprijs 400 euro. De geldprijzen worden uitgekeerd in waardebonnen die weer te besteden zijn bij de deelnemende winkeliers. De trekking is 21 december.

Doet u mee met Shop en Win? 
U kunt als ondernemer meedoen door een e-mail te sturen naar info@ov-aalburg.nl. Geef door welk startpakket u wilt ontvangen en welke prijzen/waardebonnen u beschikbaar wilt stellen. Wij zullen deze extra prijzen zoveel mogelijk onder de aandacht brengen.

Laat deze kans niet onbenut om als ondernemer uw klanten in de drukke maanden van het jaar te laten zien dat het loont om te shoppen in Aalburg. 

    ALLE INFORMATIE leest u in DEZE bijlage  


Bestuurders gezocht

OV Aalburg zoekt voor 2018 een nieuwe voorzitter (V/M), die op de algemene vergadering gekozen wordt door de leden. We zoeken iemand die past bij  het volgende profiel:

 - ondernemer / recent gestopt met ondernemen (idg >20 jaar ervaring met eigen bedrijf) - bij voorkeur gevestigd in Aalburg
- wil voor de belangen van ondernemers richting overheid, onderwijs en andere ondernemersgroepen opkomen
- is bereid om als vrijwilliger tijd en energie in een sterk economisch Aalburg te investeren - heeft een groot netwerk onder ondernemers in Aalburg - onbesproken gedrag/geen strafblad - verbinder - maandelijks vergaderen

 OV Aalburg zoekt voor 2018 ook een algemeen bestuurslid (V/M) die ook aan de bovenstaande schets voldoet, maar die meer ondersteunend wil werken in de activiteiten en evenementen van OV Aalburg.  

Download hier de PDF als vacature: Stuur mee met OV Aalburg!


Netwerken op 08-02-2018 in Almkerk

DUSSEN - Open Coffee Altena 32.0 wordt ongetwijfeld weer een boeiende sessie. De laatste meeting was bij de gemeente Werkendam. Ook die bijeenkomst bood mogelijkheden voor het leggen van nieuwe contacten, interessante ontmoetingen, het delen of verwerven van kennis, ervaring of inzichten. Combineer dat alles met een X-gunfactor en na een Coffee-ontmoeting kunnen er - onverwachte - mooie zaken ontstaan.

Coffee SPOT
Het businessnetwerk dat Coffee als brandstof heeft, biedt dit keer opnieuw interessante pitches op de (rode) Coffee Stip. Ook nu weer de mogelijkheid voor een Coffee SPOT aan de gele koffietafel. Speciaal voor nieuwkomers.

Bedrijvig
Interessant is ook de samenwerking van Open Coffee Altena met Bedrijvig Heusden & Altena, het B2B-magazine in deze regio. Hierdoor kunnen de leden voor een scherp tarief communiceren in het blad voor ondernemers.
Media-adviseur in dezen is Peter Vos (06-51490382).

Waar op 08-02-2018?
Het ondernemersnetwerk in de maand februari 2018 is bij Rabobank Altena in Almkerk. Van 
09:30 uur - 11:00 uur. Aanmelden voor deze meeting kan via www.ondernemendaltena.nl of via info@ondernemendaltena.nl.
 


 

Heeft u nieuws voor de leden van OV Aalburg?

Stuur dan even een mail naar onze secretaris: secretaris@ov-aalburg.nl

 

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2017 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®