Nieuws voor leden

 


Nieuwe leden OV Aalburg: Welkom!

OV Aalburg heet Arie Bouman Tuinplanten uit Wijk en Aalburg en Van Rijswijk Auto's uit Veen van harte welkom als nieuw lid. Zij ontvingen inmiddels een bloemetje ...

Geslaagde jaarvergadering OV Aalburg bij
PT Creations in Wijk en Aalburg

  • Lees HIER meer over het zinvolle ledenevent 2019 ... 

 

Netwerken in Altena

ALTENA - Open Coffee Altena is altijd weer een boeiende sessie.  Die bijeenkomst biedt mogelijkheden voor het leggen van nieuwe contacten, interessante ontmoetingen, het delen of verwerven van kennis, ervaring of inzichten. Combineer dat alles met een X-gunfactor en na een Coffee-ontmoeting kunnen er - onverwachte - mooie zaken ontstaan.

Coffee SPOT
Het businessnetwerk dat Coffee als brandstof heeft, biedt dit keer opnieuw interessante pitches op de (rode) Coffee Stip. Ook nu weer de mogelijkheid voor een Coffee SPOT aan de gele koffietafel. Speciaal voor nieuwkomers.

Bedrijvig
Interessant is ook de samenwerking van Open Coffee Altena met Bedrijvig Heusden & Altena, het B2B-magazine in deze regio. Hierdoor kunnen de leden voor een scherp tarief communiceren in het blad voor ondernemers.
Media-adviseur in dezen is Frans van der Wiel (06-51580021).

De eerstvolgende is Open Coffee XL op 12-4 in Oosterhout, een samenwerking met 6 Open Coffee-netwerken uit de regio. Info/aanmelden via www.OndernemendAltena.nl


 

Heeft u nieuws voor de leden van OV Aalburg?

Stuur dan even een mail naar onze secretaris: secretaris@ov-aalburg.nl

 

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2019 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®