Ledenvoordeel

 

Op deze pagina bieden LEDEN voordeel aan LEDEN  ...

 

  • Ledenvoordeel:
    TEKSTATELIER / MEDIAPLEIN ALTENA.NET

TekstAtelier c.q. Mediaplein Altena.Net kan de leden van OV Aalburg ondersteunen (ontzorgen) op de volgende gebieden:

A. Schrijven / redigeren / corrigeren van tekst voor websites, persberichten, brochures, interviews etc. Ook dragen wij zorg voor vertalingen (door native speakers)

B. Ontwerpen, opmaken en produceren van logo’s, briefpapier, banners, flyers, stickers en ander campagne- / advertentiemateriaal

C. Online publiciteit genereren via Mediaplein Altena.Net middels 5 online platforms, met info op de diverse drukbezochte social media-accounts op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.
     * Altena.Net - Aalburg.Net - Werkendam.Net - Woudrichem.Net 
     * B2B-platform OndernemendAltena.nl

D. Inherent aan C. het initiëren & bijhouden van social media-aandacht voor uw bedrijf via Twitter / Facebook / LinkedIn / … op basis van een (social) mediakalender van voor het bedrijf relevante zaken

AANBOD
Wie gebruik maakt van één van deze diensten ontvangt als lid van OV Aalburg 40% korting van het totaalbedrag van de opdracht ex btw.

Kijk ook op www.TekstAtelier.nl voor meer info. Of neem contact op via 0416 697996 en vraag naar Cor Spek. Ook kunt u een e-mail sturen naar webbalie@tekstatelier.nl

 


 

  • Ledenvoordeel: KONTAKT COVER

Leden van OV Aalburg krijgen standaard 40% korting op de losse plaatsingstarieven van advertenties in editie Heusden & Altena!

Kijk op de website www.hetkontakt.nl voor meer informatie. Met deze stevige korting verdient u vrijwel meteen uw lidmaatschap van OV Aalburg terug. Wilt u advies over regionaal adverteren?

Neem dan contact op met Frans van der Wiel via 06-51490382 of stuur een email naar f.vanderwiel@hetkontakt.nl 

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2019 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®