Ledenevents

Terugblik Ledenvergadering 2021 bij OVA-lid Bakkerij Van Horssen

NEDERHEMERT – Ondernemersvereniging  (OV) Aalburg hield dinsdagavond (12-10) de traditionele jaarvergadering bij één van de leden, en wel bij Bakkerij Van Horssen in Nederhemert. Voorafgaand aan de vergadering was er een rondleiding door een boeiend bedrijf. Na afloop werd er genetwerkt met een hapje en een drankje. En een goodie bag.

= KLIK hier voor een impressieverslag met foto's...


 

Impressie ledenavond op 04-04-2019 bij PT Creations

OV Aalburg organiseerde de jaarlijkse ledenvergadering dit keer bij PT Creations aan de Wijksestraat in Wijk en Aalburg. Het werd een goed bezochte, zinvolle en gezellige meeting.

Mark Timmermans (PT Creations) trapte na het welkom de avond af met een korte introductie over het succesvolle bedrijf. OV Aalburg-voorzitter Ciel Vos handelde de jaarvergadering vlot af waarbij de inbreng van de leden niet geschuwd werd.
De gemeente Altena legde na de pauze de rol en functie van het Team Ondernemen uit en deelde info over het Ondermemershuis (in wording) waar ook OV Aalburg bij aangeschoven is.
Aansluitend volgde een rondleiding door de kantoren, de productie- en logistieke ruimten van PT Creations.

Een netwerkborrel met een hapje tot slot rondde de geslaagde avond van informeren en ontmoeten af.

(Foto's Via Joop & Mediaplein Altena.Net)

   
   
   

 

Jaarvergadering 'Eet Aalburg Rond' 15-3-2018

Nieuw is de opzet van de jaarvergadering 2018. De leden hoppen van horeca naar horeca. Ondertussen werken zij in alle rust de agenda af. De inwendige mens werd niet vergeten.

Met de schoolbus van Verbeek startte het gezelschap bij Jáco's Friture aan de Markt in Wijk en Aalburg. Vervolgens ging het naar Eetcafé 't Vraagteken in Veen en naar Café 't Zwaantje in Genderen.

De tour werd afgesloten bij Jáco's Friture.

 (Foto's Aalburg.Net)

   
   
   
   
   
   
   
   

 

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2023 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®