De meest recente Nieuwsbrief


NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017

  • Bestuurders gezocht

OV Aalburg zoekt voor 2018 een nieuwe voorzitter (V/M), die op de algemene vergadering gekozen wordt door de leden. We zoeken iemand die past bij  het volgende profiel:

 - ondernemer / recent gestopt met ondernemen (idg >20 jaar ervaring met eigen bedrijf) - bij voorkeur gevestigd in Aalburg
- wil voor de belangen van ondernemers richting overheid, onderwijs en andere ondernemersgroepen opkomen
- is bereid om als vrijwilliger tijd en energie in een sterk economisch Aalburg te investeren - heeft een groot netwerk onder ondernemers in Aalburg - onbesproken gedrag/geen strafblad - verbinder - maandelijks vergaderen

 OV Aalburg zoekt voor 2018 ook een algemeen bestuurslid (V/M) die ook aan de bovenstaande schets voldoet, maar die meer ondersteunend wil werken in de activiteiten en evenementen van OV Aalburg.

  • FEESTELIJKE EINDEJAARSACTIE

Ook dit jaar organiseert OV Aalburg een leuke aktie voor de consumenten die in Aalburg komen shoppen. U kunt als ondernemer weer meedoen met deze feestelijke eindejaarsaktie.

Hoe werkt het?
Het thema  tijdens de feestelijke eindejaarsaktie is Shop en Win. U kunt tussen 20 november en 16 december kanskaarten meegeven aan de consumenten. Deze krijgt een kanskaart bij een minimale besteding van 10 euro. Met deze kanskaart dingt de consument mee naar grote geldbedragen met als hoofdprijs 400 euro. De geldprijzen worden uitgekeerd in waardebonnen die weer te besteden zijn bij de deelnemende winkeliers. De trekking is 21 december.

Doet u mee met Shop en Win? 
U kunt als ondernemer meedoen door een e-mail te sturen naar info@ov-aalburg.nl. Geef door welk startpakket u wilt ontvangen en welke prijzen/waardebonnen u beschikbaar wilt stellen. Wij zullen deze extra prijzen zoveel mogelijk onder de aandacht brengen.

Laat deze kans niet onbenut om als ondernemer uw klanten in de drukke maanden van het jaar te laten zien dat het loont om te shoppen in Aalburg. 

 Inschrijven kan tot en met 26 oktober. 

    ALLE INFORMATIE leest u in DEZE bijlage 

  • Welkom bij finale BizAwards Altena 23-11! 

B2B-platform Ondernemend Altena® organiseert dit jaar de eerste algemene ondernemersverkiezingen in de regio Altena: BizAwards Altena 2017. Uiteindelijk zijn 6 ondernemers geselecteerd voor de finale. De bekendmaking van de winnaaars is op 23-11 tijdens een bijzondere ondernemersavond op Fort Altena met een boeiend programma. Ingrid Adriaanse (o.a. RTL Z - RTL7 en Business010) is die avond dagvoorzitter.

Wees welkom 
OV Aalburg steunt dit event niet enkel vanwege het goede initiatief voor algemene ondernemersverkiezingen in de regio, maar ook vanwege de netwerkmogelijkheden tiidens deze boeiende ondernemersavond. Ook onze leden zijn dus van harte uitgenodigd de uitreiking van de Awards bij te wonen.

Kaarten reserveren
Via de website www.BizAwardsAltena.nl kunt u kaarten reserveren. (15 euro stuk). Wie wil, kan voorafgaand aan de uitreiking op Fort Altena dineren op basis van een VIP-ticket (50 euro incl. toegang). Reserveren kan HIER.

Partner worden van de ondernemersverkiezingen? 
Wilt u als ondernemer(s) het initiatief van BizAwards Altena ondersteunen? En wilt u tegelijkertijd uw onderneming in de spotlights zetten tijdens en/of voorafgaand aan dit  unieke - regionale - evenement? Dat kan! 

BizAwards Altena 2017 biedt u royale en aantrekkelijke exposure op basis van een aantal sponsorpakketten. Zo bent u in de regio al zichtbaar voor een bijdrage vanaf 250 euro! Grijp deze unieke kans!

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot het sponsorschap? Neem dan gerust contact op via info@OndernemendAltena.nl. 

  • Algemene ledenvergadering

Deze wordt gehouden media februari / maart 2018. De leden worden hierover nog definitief geinformeerd.

  • Stuurgroep Altena Onderneemt 2020

Onlangs werd, na de zomerperiode, weer een overleg georganiseerd inzake Stuurgroep Altena. OV Aalburg was daarbij. Doel was en is nog steeds een vorm te vinden waarbinnen de regionale ondernemersverenigingen zich vertegenwoordigd voelen. Een en ander ook in de opmaat naar Altena 2019.  Het plan dat eerder ter tafel kwam was het zogenaamde Federatiemodel: een werkverband waarbinnen, op diverse niveaus, lokaal overstijgende onderwerpen en belangen een plek vinden. Het merendeel van de OV's ziet wel voordelen in deze opzet..

Kartrekker van het project is en was nog steeds BedrijvenKring Altena (BKA). Opnieuw kwam de vraag aan de orde wie het stokje van hen wilde overnemen. Er bleken wederom geen gegadigden. BKA gaat zich intern beraden op een verdere aanpak om het Federatiemodel uitgewerkt te krijgen. Wordt vervolgd dus. 

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2017 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®