De meest recente Nieuwsbrief


 JAARMARKT 2017 - Hart van Aalburg

Winkeliersvereniging Hart van Aalburg is volop bezig met de voorbereidingen van haar eerste Jaarmarkt. Zij is blij met de ondersteuning die zij krijgt van de dorpsvereniging die tot vorig jaar de jaarmarkt organiseerde. 

Zaterdag 17 juni wordt de 34e jaarmarkt in Wijk en Aalburg gehouden. De aanvang van de Jaarmarkt is om 10.00 uur en de sluiting is om 18.00 uur. De jaarmarkt zal weer na lange tijd plaatsvinden in en om het winkelcentrum. 

De jaarmarkt omvat de gebruikelijke waren- en rommelmarkt, met dit jaar als aanvulling een sport-/beweegmarkt welke op het Marktplein zal plaatsvinden. Diverse sportverenigingen promoten zich, ook Aqua Altena en Fysiotherapie zijn aanwezig. 

Gedeeltelijk zal het marktplein omgetoverd worden tot Horecaplein met bar, zitjes en statafels. Een groot podium is beschikbaar voor presentaties, optredens en modeshows. De muziek en presentatie wordt verzorgd door Corné Music. 

Elk jaar weer trekt de jaarmarkt een groot aantal (+/- 10.000) bezoekers uit de wijde omgeving en natuurlijk is ook dit jaar de toegang voor bezoekers gratis.

De opening zal worden gedaan door een bekend persoon. Verder zullen er optredens zijn van het Kidsgear Children’s Choir, Da Capo, Oefening & Uitspanning en zanger Diego Holzken. De modeshow wordt verzorgd door Heroes, Pim Pam Poentje, Kroon Optiek, Riez, Anita’s Fashion en Jakko Sport.

Gedurende de gehele dag maakt Radio Oké FM Live radio vanaf het Horecaplein.

Aanmelden
Het organiserende Hart van Aalburg heeft weer een groot aantal aanmeldingen voor de warenmarkt en rommelmarkt ontvangen. Ook veel plaatselijke verenigingen, die met tal van afwisselende activiteiten aanwezig zijn, zullen zich presenteren.

Als u een toevoeging heeft voor de sport- en beweegmarkt, kunt u het de organisatie laten weten.

Of als u zich als bedrijf of vereniging wilt presenteren op de Jaarmarkt, op wat voor manier dan ook, of u heeft bijzondere wensen kunt u contact opnemen met onderstaande personen.

U kunt zich nog inschrijven voor de Jaarmarkt (waren-, rommel-, sport- en beweegmarkt), via de website www.hartvanaalburg.nl/jaarmarkt

Contactpersonen Jaarmarkt Hart van Aalburg

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2017 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®