Agenda actueel

 
 
 

 = Save The Date! = 11 juni 2022

Op zaterdag 11 juni wordt Aalburg Rond gereden, voor de 36e keer.

De gewaardeerde fietstocht door de dorpen van de voormalige gemeente Aalburg stond in 2019 voor het laatst op het program

De vooruitzichten zien er dit jaar goed uit en dus organiseert Ondernemersvereniging Aalburg deze klassieker opnieuw door zeven kernen en langs meerdere bedrijven.

Noteer dus alvast de datum: 11 juni a.s.


Jaarmarkt 18 juni 2022

Jaarmarkt Wijk en Aalburg kent al 44 succesvolle edities. 18 juni wordt de volgende georganiseerd. Je kan je nu inschrijven en je verzekeren van een plaatsje op de waren-en/of rommelmarkt. Schrijf je alvast nu in!


Algemende Leden Vergadering OVA

Save the date = 10-11-2022 =

De datum voor de ledenvergadering hier alvast genoteerd. Prik 'm in uw agenda. We hebben die avond een interessante spreker!


Meer info volgt.

 Netwerken in Altena

ALTENA - Open Coffee Altena is altijd weer een boeiende sessie.  Die bijeenkomst biedt mogelijkheden voor het leggen van nieuwe contacten, interessante ontmoetingen, het delen of verwerven van kennis, ervaring of inzichten. Combineer dat alles met een X-gunfactor en na een Coffee-ontmoeting kunnen er - onverwachte - mooie zaken ontstaan.

Coffee SPOT
Het businessnetwerk dat Coffee als brandstof heeft, biedt dit keer opnieuw interessante pitches op de (rode) Coffee Stip. Ook nu weer de mogelijkheid voor een Coffee SPOT aan de gele koffietafel. Speciaal voor nieuwkomers.

Bedrijvig
Interessant is ook de samenwerking van Open Coffee Altena met Bedrijvig Heusden & Altena, het B2B-magazine in deze regio. Hierdoor kunnen de leden voor een scherp tarief communiceren in het blad voor ondernemers. 
Media-adviseur in dezen is Frans van der Wiel (06-51580021).

De eerstvolgende Open Coffee Altena is op 17 maart 2022. De Espresso (kennissessie) komt van Sportivity Werkendam. Info/aanmelden via www.OndernemendAltena.nl

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2022 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®