Agenda actueel

PITCHFESTIVAL Ondernemend Altena

Jarig Ondernemend Altena organiseert een Pitchfestival voor ondernemers, managers en beleidsmakers: start traject 20 mei uitmondend op 10 juni Pubquiz & Pitchfestival bij Open Coffee Altena (op een buitenlocatie) *

Schrijf je daarom direct in voor de gratis kick-off op 20 mei!
 
 
 

 

Netwerken in Altena

ALTENA - Open Coffee Altena is altijd weer een boeiende sessie.  Die bijeenkomst biedt mogelijkheden voor het leggen van nieuwe contacten, interessante ontmoetingen, het delen of verwerven van kennis, ervaring of inzichten. Combineer dat alles met een X-gunfactor en na een Coffee-ontmoeting kunnen er - onverwachte - mooie zaken ontstaan.

Coffee SPOT
Het businessnetwerk dat Coffee als brandstof heeft, biedt dit keer opnieuw interessante pitches op de (rode) Coffee Stip. Ook nu weer de mogelijkheid voor een Coffee SPOT aan de gele koffietafel. Speciaal voor nieuwkomers.

Bedrijvig
Interessant is ook de samenwerking van Open Coffee Altena met Bedrijvig Heusden & Altena, het B2B-magazine in deze regio. Hierdoor kunnen de leden voor een scherp tarief communiceren in het blad voor ondernemers. 
Media-adviseur in dezen is Frans van der Wiel (06-51580021).

De eerstvolgende Open Coffee Altena is op 14 mei 2020 bij De Rooy Hoverniers in Dussen. De Espresso (kennissessie) komt van Ondernemend Altena. Info/aanmelden via www.OndernemendAltena.nl

 

 

 
OV Aalburg: altijd ondernemend!
Copyright © 2021 Ondernemersvereniging Aalburg | Technische realisatie: TekstAtelier®